ΤΗΛΕΦΩΝΟ

210 7641 774

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Κοπή Πίτας της Δημοτικής Επιχείρησης

  • 13
  • ΦΕΒ

Κοπή Πίτας της Δημοτικής Επιχείρησης

Την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015, (Τσικνοπέμπτη), η Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης του Δήμου Βύρωνα (ΔΕΑΔΒ Α.Ε ΟΤΑ) έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της συνδυάζοντας και το εορταστικό στοιχείο της ημέρας. 

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της  επιχείρησης, ο Δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι της συμπολίτευσης, της αντιπολίτευσης, οι επικεφαλείς των Δημοτικών Παρατάξεων και οι εργαζόμενοι.
 
Ο Πρόεδρος κ. Βασίλης  Πάγκαλος κατά την ομιλία του, ευχαρίστησε αρχικά τους παρευρισκόμενους για την ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση αυτή, και στην συνέχεια ευχαρίστησε τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που με υπευθυνότητα και διάθεση συμμετέχουν στη λειτουργία της επιχείρησης.
 
Σημαντική ήταν η αναφορά του προέδρου στους εργαζόμενους της επιχείρησης όπου έμπρακτα και  ο καθένας με τον  τρόπο του, έχουν καταστήσει τις προσφερόμενες υπηρεσίες της επιχείρησης και του νεκροταφείου γενικότερα ως τις καλύτερες της Αττικής και πανελλαδικά.
 
Τέλος ο κ. Πάγκαλος, διαβεβαίωσε τους παραβρισκόμενους ότι το Δ.Σ διαχειρίζεται την "ΔΕΑΔΒ Α.Ε ΟΤΑ" με μεγάλη υπευθυνότητα και ότι, στόχος της νέας διοίκησης είναι η οικονομική εξυγίανση, η αύξηση της κερδοφορίας της επιχείρησης και τα οφέλη να  επιστραφούν, μέσω του Δημοτικού Συμβουλίου  στην πόλη.
 
Ακολουθεί βίντεο με τον χαιρετισμό του Προέδρου της "ΔΕΑΔΒ Α.Ε ΟΤΑ"