ΤΗΛΕΦΩΝΟ

210 7641 774

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Κυλικείο - Μνημόσυνα

Κυλικείο - Μνημόσυνα

Τελετή μνημοσύνων και υπηρεσίες κυλικείου σε ένα ειδικά διαμορφωμένο, ενιαίο και αξιοπρεπή χώρο 800 τ.μ περίπου.

Βρίσκεται εντός του κοιμητηρίου σε ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο.

Δυνατότητα εξυπηρέτησης 400 ατόμων ανά 1 ώρα κατά μ.ο.


Μετά το πέρας της επιμνημόσυνης δέησης στον Ιερό Ναό του Αγ. Βασιλείου (εντός του κοιμητηρίου) και τον ενταφιασμό του θανόντος ή της θανούσης η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι μπορούν να τιμήσουν την μνήμη του θανόντος ή της θανούσης στον φιλόξενο χώρο της ανακαινισμένης αίθουσας του κυλικείου, όπου παρέχεται κατ’ επιλογήν καφές (ελληνικός, φίλτρου, ζεστός ή κρύος Nescafe), τσάι, ατομικοί χυμοί, αναψυκτικά, παξιμάδι και κονιάκ METAXA 5*, στην τιμή των 3€ ανά άτομο (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Επίσης, κατόπιν συνεννοήσεως με την οικογένεια του θανόντος ή της θανούσης ή το αρμόδιο για την τέλεση της κηδείας γραφείο, παρέχονται επιπλέον υπηρεσίες ή προϊόντα (όλως ενδεικτικώς: αλμυρά εδέσματα, γλυκά, χυμοί κ.α.)

Όλα τα προσφερόμενα προϊόντα είναι ελεγχόμενης και εγκεκριμένης ποιότητας.


Τα μνημόσυνα αποτελούν τελετές με εξέχουσα σημασία και έχουν, σύμφωνα με τις επιταγές της Πίστης μας, την ίδια βαρύτητα με τις κηδείες.
Η θρησκεία μας ορίζει τη συχνότητα και τον τρόπο πραγματοποίησης των επιμνημόσυνων τελετών σύμφωνα με τα κάτωθι:

 1. Το πρώτο μνημόσυνο, το οποίο τελείται τρεις (3) ημέρες από τον ενταφιασμό
 2. Το δεύτερο μνημόσυνο, που πραγματοποιείται εννιά (9) ημέρες από την κηδεία και περιλαμβάνει Τρισάγιο
 3. Μνημόσυνα των 40 ημερών, τριών μηνών, έξι μηνών και ενός έτους
 4. Επιμνημόσυνη δέηση τριών ετών, που συνοδεύει την εκταφή της σορού

Η Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης του Δήμου Βύρωνα (Δ.Ε.Α.Β.Δ. Α.Ε.) αντιμετωπίζει τις τελετές μνημοσύνων με το δέοντα σεβασμό. Για εμάς το μνημόσυνο έχει την ίδια σημασία με την επικήδεια τελετή, καθώς προσφέρεται η ευκαιρία στην οικογένεια και το φιλικό περιβάλλον του αποβιώσαντος προσώπου να τιμήσουν τη μνήμη του, όπως ακριβώς του αρμόζει.
Στον μεγάλο και άνετο χώρο του κυλικείου του Νεκροταφείου Βύρωνα οργανώνουμε απέριττες αλλά άψογα οργανωμένες επιμνημόσυνες τελετές.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες:

Η  Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης του Δήμου Βύρωνα (Δ.Ε.Α.Β.Δ. Α.Ε.) παρέχει στην οικογένεια την δυνατότητα τέλεσης του 40 ημέρου, του Ετήσιου ή του τρίχρονου μνημοσύνου σε ανταγωνιστικές τιμές προσφέροντας το παρακάτω πακέτο:

 • Κατασκευή του δίσκου με τα κόλλυβα
 • Διανομή του δίσκου στην εκκλησία και μετά στο μνήμα
 • Επιλογή τσουρεκιού ή κέικ
 • Σακουλάκια τυπωμένα για τα κόλλυβα με το όνομα της θανούσης ή του θανόντος .
 • Τσαντάκια με κουβέρ
 • Σερβίρισμα των κόλλυβων και των γλυκών  στα ειδικά σακουλάκια.
 • Εκτύπωση έως 10 Αναγγγελτηρίων
 • Στολισμός Εκκλησίας

Στο παραπάνω προσφερόμενο πακέτο δεν περιλαμβάνεται ο "καφές – παξιμάδι – κονιάκ METAXA 5* αστέρων", που σερβίρονται κατά την προσέλευση της οικογένειας, των συγγενών και των φίλων στον χώρο του κυλικείου και η χρέωση ανέρχεται στο ποσό των 3€ ανά άτομο.

Επίσης, κατόπιν συνεννοήσεως με την οικογένεια του θανόντος ή της θανούσης παρέχονται επιπλέον υπηρεσίες ή προϊόντα (όλως ενδεικτικώς: αλμυρά εδέσματα, γλυκά, κανάτες με χυμούς κ.α.) σε ανταγωνιστικές τιμές.

Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές του παραπάνω πακέτου στο 2107641774 (2 κυλικείο) και στο 2107652837.