ΤΗΛΕΦΩΝΟ

210 7641 774

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Φεστιβάλ Μπίρας “The Rock Fest”

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Φεστιβάλ Μπίρας “The Rock Fest”

 Πάνω από 6000 πολίτες επισκέφτηκαν το Θέατρο Βράχων, με αφορμή το 1ο Φεστιβάλ Μπίρας που διοργάνωσε ο Δήμος Βύρωνα από τις 26 έως τις 28 Μαΐου. 

Ο κόσμος “αγκάλιασε” αυτή την προσπάθεια, συμμετείχε, περιηγήθηκε στα περίπτερα έχοντας την ευκαιρία να γευθεί ελληνικές, αλλά και εισαγόμενες μπίρες (περισσότερες από 100 μπίρες από όλο τον κόσμο, οι 60 περίπου εξ αυτών σε βαρέλι), σε ένα εντυπωσιακό και τεράστιο Beer Bar που δημιούργησε ο Σπύρος Γράδος.

Ωστόσο, το Φεστιβάλ «The RockFest» ήταν αφιερωμένο στην ελληνική μικροζυθοποιία η οποία και τιμήθηκε ιδιαιτέρως από τους επισκέπτες. Περίπου 15 μικροζυθοποιίες από όλες τις περιοχές της Ελλάδος παρουσίασαν τα προϊόντα τους, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Το Φεστιβάλ δεν είχε όμως μπίρες. Είχε και φαγητό συνοδευτικό της μπίρας και φυσικά ζωντανή μουσική με τη συμμετοχή πλειάδας συγκροτημάτων που έδωσαν το δικό τους “χρώμα” και φυσικά ρυθμό στην όλη εκδήλωση. Ειδικότερα, συμμετείχαν οι Ribbons of Euphoria, Mr. Highway Band, Wish Upon A Star, Dustbowl, Cyanna Mercury, The Big Nose Attack, ango With Lions, A Victim of Society, Mechanimal και ο Πάνος Γουργιώτης.

Ο Δήμος Βύρωνα καινοτομεί, πρωτοπορεί και δημιουργεί. Με υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά, υλοποιήθηκε ένα σχέδιο όπως αυτό εκπορεύτηκε από τη διοίκηση και υλοποιήθηκε με τη συμμετοχή πολλών ανθρώπων.

Κάθε δημιουργία είναι χαρά, ειδικά όταν αυτή συνοδεύεται από την ανάπτυξη θέσεων εργασίας, από έσοδα του Δήμου, από τη δυνατότητα πολιτιστικής έκφρασης μουσικών σχημάτων που λαμβάνουν μέρος, από τη ψυχαγωγία των πολιτών, από το κέντρο ενδιαφέροντος που έγινε για τέσσερις ημέρες η πόλη του Βύρωνα με ότι αυτό συνεπάγεται για την αγορά και τους ανθρώπους της.

Για τέσσερις ημέρες η πόλη του Βύρωνα έγινε ένας τόπος συνάντησης ανθρώπων κάθε γενιάς δίνοντας στην έννοια της «αγοράς» την πραγματικής της σημασία. Ένα χώρος συνάντησης ανθρώπων, αλλά και εμπορικών συναλλαγών. Ένα κεντρικό σημείο αναφοράς οικονομικής, πολιτιστικής και κοινωνικής έκφρασης.

Αυτό είναι το όραμα πίσω από τη δημιουργία του 1ου Φεστιβάλ Μπίρας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου, στο 2ο Φεστιβάλ Μπίρας.
 
περισσότερα για το φεστιβάλ μπύρας στο επίσημα site: http://www.therockfest.gr/